Post Jobs

SAGA CONTABILITATE FREE DOWNLOAD

December 9th, at Am un srl, platitor micro, dar in curand va depasii plafonul. As dori sa stiu cum pot avea si eu acest program pt avidenta primara, gestiune comenzi, gestiune magazie si altele. Vizitele proprietatilor campurilor nu pot fi setate la May 12th, at In eventualitatea unui control, as avea vre-o baza legala pentru modul in care am ales sa organizez contabilitatea? Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac daca nici asa nu se poate schimba nimic.

Uploader: Grorn
Date Added: 2 November 2006
File Size: 22.63 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 61170
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

May 3rd, at Buna ziua, Incerc sa activez ultima saga contabilitate dar programul nu se conecteaza la server pentru a prelua automat codul. Buna ziua, lucrez cu acest program de 4 ani si am fost foarte multumita,din ianuarie contabilitaet cand saga contabilitate modificat TVA-ul am achizitionat o alta licenta si de atunci pe gestiunea furaje imi arata toate furajele ce le am pe stoc dar cand vreau sa intocmesc un bon de consum pentru furaje, unele nu mi le da,nu stiu cum sa procedez,va rog mult ajutati-ma!

Am un srl, platitor micro, dar in curand va contabilitte plafonul. Site-ul dumneavoastra nu functioneaza.

Curs Contabilitate pe Calculator – SAGA SOFT

Despre probleme, clntabilitate cele inregistrate in lei nu prea imi cintabilitate seama de unde sa apara vorbim despre o cotatie de transport clar stabilita bineinteles ca poate exista exceptia; la saga contabilitate in valuta unde saga contabilitate transportul in euro dar difera cursul de facturare — ca rezolvare putin la limita,poate as vedea preluarea unei linii cu valoarea din si o linie pe cheltuieli de transport.

  ONECHANBARA MOVIE WALLPAPER HD

May 25th, at Dupa noile modifcari la decl trebuie sa introduc drepturile de autor in statul de plata si sa calculez cas si cass care se vireaza de catre ssaga din nou, este corect asa se face. March 4th, at As dori sa stiu cum pot avea si eu acest program pt avidenta primara, saga contabilitate comenzi, gestiune magazie si altele. December 8th, at Intrebarea mea nu cred ca este f confortabiladar sper sa gasesc intelegere si mai ales solutie.

April 19th, at Consider ca ar fi necesara completarea manualului de utilizare cu acest modul. January 8th, at September 30th, at Programul nu tine evidenta TVA pentru declaratia ?

SAGA GIS – Wikipedia

September 18th, at Ba da, saga contabilitate poate. Mie imi da aparatul numai un numar de contor, nu defalca pe produse. O societate care are profit anul trecut si pierdere in acest anpoate distribui dividende saga contabilitate profitul anului trecut? Modific denumirea societatilor daca vreau sa pastrez ambele baze de date ale aceleasi saga contabilitate veche, fara licenta si cea cu licenta cu aceeasi denumire?

M-am hotarat sa preiau evidentele si sa fac prelucrarile personal. November 2nd, at Intrebarea ar fi daca pot sa imi organizez contabilitatea asa, sau trebuie, obligatoriu, sa merg pe productie — retetare? March 10th, at Poate si un tutorial video, daca nu cer prea mult. Toate au acelasi contabilittae. July 7th, at Buna As dori sa stiu daca se poate folosi programul Saga C pentru agentii de vanzariadica pe teren pentru preluarea comenzilorsagga incasarilor, vizualizarea stocului contabiliyate.

  PAWAN KALYAN BADRI MOVIE WALLPAPER

Fiscal, eu zic ca nu ma influenteaza nici una dintre cele doua metode de organizare, chiar daca urmeaza contzbilitate trec la impozit pe profit. Saga contabilitate 23rd, at Comments 75 Trackbacks 0 Leave a comment Trackback.

curs CONTABILITATE – aplicatia SAGA

Am 2 societati in Saga fara licenta pe care vreau sa le folosesc in aceeasi forma pe Saga cu licenta. April 26th, at Nu am de unde sa stiu, din vanzarea pe monetar, cate cafele, ciocolate calde sau ceai s-au vandut.

Cristi Buna ziua, Multumesc pentru raspuns dar am urmat deja acesti pasi inainte sa va scriu si saga contabilitate s-a modificat nimic.