Post Jobs

MAPA SRBIJE ZA NAVIGACIJU FREE DOWNLOAD

Izbacuje mi da je mapa za BiH izolovana. U okviru iGO foldera, nalaze se tri podfoldera: Da li ste kreirali folder iGO i u njega prekopirali sve osim foldera Content? Zna li neko gde se mogu skinuti nove mape Srbije i okolnih zemalja? Za informacije o ceni usluge morate nas pozvati ili kontaktirati putem emaila. Za novije telefone sa HD rezolucijom, preporucuje se instalacija iGO navigacije sa ovog linka, gde je dostupan apk za vece rezolucije.

Uploader: Mikazragore
Date Added: 20 May 2004
File Size: 41.92 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 53774
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Sve uradjeno po upustvu, opet se pojavilo isto, prihvatio sam uslove i sve je ok, radi savrseno…Ipak je potrebno prihvatiti uslove davaoca licence. Ceo ugovor je sacinjen u 9 tacaka. Isti slucaj,jesi li uspeo nekako da resis. U okviru foldera koji odgovara dimenzijama naseg ekrana npr.

Navigacione mape Srbije i Evrope za iGO navigacije

Ja imam taj problem. Your email address will not be published. Dakle Bosna radi ali ostalo nista. Ne radi — missing or incomplate folder: Srbijr li neko gde se mogu skinuti nove mape Srbije i okolnih zemalja? Sad sam ubacio nove iz Q2 i ima sve ulice…. Postavio bih jedno pitanje: Next Article Kako pravilno formirati bateriju.

  SANJEEV TYAGI WALLPAPER

Vodič kroz najnovije mape za Garmin navigacije Srbija i Evropa

Ne znam gde se na telefonu pokrece ova aplikacija? Meni pise da trebam da ubacim sd karticu na kojoj se nalaze mape a ja sam vec ubacio. Upravo sam izgubio 6 sati zivota pokusavajuci da instaliram na Xperiu J i nikako.

Ja mislim da na odredjenim mobilnim tel. Nadam se naviyaciju cu konacno uspeti da postavim navigaciju. Skip to content Zbog najnovnijih update-a koje je Android pustio vecina telefona koji imaju 5.

Najbolje besplatne aplikacije – Microsoft Store

Da li moz da se instalira na telefon,jer ja nemam Memorijsku karticu? U cemu je problem da li je neko upucen? Da li je problem u rezoluciji?

Moze mala pomoc, Sve sam prekopirala na SD karticu kako i pishe u clanku, i nishta se ne deshava. E sad u cemu mappa fora za Xperiu, j…. Moze, da, igo navigacija na androidu radi bez interneta, mada postoji i opcija da se koristi i internet, sto naravno nije preporucljivo narocito u inostranstvu.

iGO navigacije i najnovije navigacione GPS mape Srbije i Evrope za igo

Raspakuj Igo rar pasword: Kod mene na Android tabletu 9 inch 4. Uspio sam instalirati odgovarajucu arbije ali kao i kod mnogih koji mxpa pisali prije mene kad upisem rutu kaze da su mape izolovane.

  BOCEPHUS WALLPAPER

Samo sto meni iako sve radi,nakon pola minuta puke IGO. Za novije telefone sa HD rezolucijom, preporucuje se instalacija iGO navigacije sa ovog linka, gde je dostupan apk za vece rezolucije. U okviru iGO foldera, nalaze se tri podfoldera: SD ili microSD koju moj telefon nema i ne podrzava. Ako si ga ti vec resio, podeli resenje sa nama.

Mislim da navigadiju ostavao samo mape od istog prizvodjaca pozz. Google razvija novu aplikaciju za putovanja Mapa srbije za navigaciju 21, Pokrenite program i uzivajte u voznji! Please support our page with a click!