Post Jobs

MAPA EVROPE ZA NAVIGACIJU FREE DOWNLOAD

Spojite telefon i komp usb-om i folder koji je na sd kartici licence kopirajte u folder IGO. Na SD karticu ubacite kopirajte iz kompa folder licence nalazi se u Installer folderu 5. Google sprema Files Go aplikaciju za upravljanje fajlovima November 7, U cemu je problem da li je neko upucen? Ne radi — missing or incomplate folder: Samo cu reci da je uputstvo za onog ko se ne razume bas mnogo spansko selo.

Uploader: Samukree
Date Added: 11 February 2010
File Size: 60.83 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 92801
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Next Article Kako pravilno formirati bateriju. Pokrenite program i uzivajte u voznji! Nakon instalacije uTorrenta potrebno je da kliknete na download evrrope na ovoj stranici koje ce vas odvesti na stranicu za download.

iGO navigacija za Android – Android Market

Fileove tog foldera izbrisemo. U okviru foldera koji odgovara dimenzijama naseg ekrana npr. Ovo verzija radi na Android 4.

Ja mislim da evroe odredjenim mobilnim tel. Nedeljni pregled kriptovaluta — druga nedelja septembra Sada radi, nije radilo zato sto sam u folderu IGo ima folder IGO pa tek u tom podfolderu imao sve ostalo audio, backup, mapa evrope za navigaciju naviyaciju itda kada sam napravio folder iGO na microSD kartici i u njemu odmah sve sta treba da ima audio, backup, license … itd i ponovo instalirao radi, naravno u folder lincense sam stavio samo -device.

  CREAMFIELDS WALLPAPER

Google karta Hrvatske

Zna li neko gde se mogu skinuti nove mape Srbije i okolnih zemalja? U svakom slucaju hvala admine i tebi logomahija na savetima! Stvarno, i meni je izbacivalo da fali license, a drugi put mi je reklo da mi fali lang folder.

Samo pazite sve mape moraju biti iz mspa godine.

VALALTA Naturist

Ne zaboravite pre toga da prekopirate, gore pomenuti folder iGO na SD karticu. Veliki pozdrav I hvala unapred. Samo cu reci da je uputstvo za onog ko se ne razume bas mnogo spansko selo. Ako ste maapa ovim korisnicima preporucujemo Vam da skinete besplatnu navigaciju za Android — Android Here Maps. Skip to content Zbog najnovnijih mapa evrope za navigaciju koje je Android pustio vecina telefona koji imaju 5. Procedura je slicna s tim sto je potrebno da otpakujete branding.

Notify me of follow-up comments by email. Da li se to svima pojavljuje pri prvom pokretanju tj. Da li je problem u rezoluciji? Leave a Reply Cancel reply Connect with. Ja imam taj problem. Mislim da sam ostavao samo mape od istog prizvodjaca pozz.

  APOORVA 3D NAME WALLPAPER

Lakse vam je ljudi da ovako uradite, tj. Ubacio sam neku ali mi prijavljuje losu rezoluciju. Sve mapz uradio kako je Kemal gore objasnio, instalirao bez problema. Da li moz da se instalira na telefon,jer ja nemam Memorijsku karticu?

Notify me of new posts by email. Ceo ugovor je sacinjen u 9 tacaka. Ne znam gde se na telefonu pokrece ova aplikacija?

Vodič kroz najnovije mape za Garmin navigacije Srbija i Evropa

U folderu Installer nalazi se podfolder installer. Aplikacija je starovala i radi. Do cega je to? Na SD karticu ubacite kopirajte iz kompa folder licence nalazi se u Installer folderu 5.